Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

nyheter

Bruk hele hjernen og lær enklere: Knekk lesekoden med sanger vi alle kan!

Bruk hele hjernen og lær enklere: Knekk lesekoden med sanger vi alle kan!

Det enkle er som regel det beste: Ta i bruk sanger vi alle kan i leseopplæringen!

60 000 barn lærer i disse dager bokstaver som de snart knytter sammen til ord. De skal lære å lese og spenningen er stor. La barnet oppleve mestring og leseglede med sanger vi alle kan!

Feiret Edgar (1) med bursdagselskap og nykomponert nattasang

I disse dager er det ett år siden boken om Edgar så dagens lys. – Det må feires!, tenkte forfatter og illustratør Jannicken Lampe og inviterte til bursdagsselskap.

Lagersalg! Tegn med tall – Mine første tegnekort, nå kun 98,- spar 200,-

Tegn med tall – mine første tegnekort kommer i ny drakt og vi tømmer lageret. Bestill i dag, alt skal vekk!

Mine første sangkort
kr 229,00

Likar ikkje jugl likevel

Du har sikkert høyrt det: Skjorer elskar alt som er blankt. Så snart dei får sjansen, stel dei smykke og sølv og slikt som skin. Men er dei svarte og kvite fuglane verkeleg så glade i glitter og gull som vi trur, eller er det berre tomme rykte?

Plantenes hemmelige liv

Planter sanser ting på flere måter, og kan både bevege seg og drive krigføring mot fiender og rivaler. Nå har forskerne funnet ut at planter kan høre vibrasjonene fra insekter som gnafser på dem.

Nytt blad med vikingtema

Den ferske utgaven av Nysgjerrigper forteller om ny forskning på våre gamle forfedre. I bladet kan du blant annet lese om forskere som tror de har funnet kongsgården til Harald Hårfagre og forskning på vikingenes smykker og gullskatter.