Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BESTILL   Tegn med tall   Mine første tegnekort

Tegn med tall

Mine første tegnekort

Left
Månemann
Sjørøverflagg
Spøkelse
Julenisse
Right
"

Brain snack til barna! En morsom måte å lære å tegne fantasifulle ansikter ved hjelp av tallene 0-9.

"

Frem med tegnesakene - dette er den nye måten å tegne på

Ved å bruke tallene fra 0 til 9 lærer du å tegne mange artige ansikter med forskjellige uttrykk. Steg-for-steg viser kortene deg hvordan tallene brukes. På den ene siden av kortet seg du tegningen ferdig. På den andre siden vises hvilke tall som brukes og hvordan tegningen bygges opp via hjelpelinjer. Til slutt fargelegger du etter fri fantasi. Enkelt, morsomt og lærerikt på en gang. Og kanskje det beste av alt; du visste ikke at du var så flink til å tegne :)

Kunst er matematikk i praksis

Tenk å tegne en julenisse med tallene 0, 3 og 6! Tegn med Tall er SHUFFLEbook'en som er interaksjonsdesignet for kreative mestringsopplevelser.

Mer information om produkten

Kategori:SHUFFLEbook, Hard Cover
Antall kort: 40
Antall sider: 80
Trykk: Resirkulerbar kartong. Trykket med farger av soya
Illustrasjoner: Frank Coussement
Språk: Norsk
Forlag: Barnebokforlaget AS
Produktansvarlig: Inez Nærup
ISBN: 978-82-92776-09-4
Str.: 10 x 15 cm

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att skapa kommentarer

Logga in | Registrera

Kommentar

 

Noe for lærerhøyskolen

Høyskolestudenter sa da de fikk se disse kortene: Sånne skulle vi også gjerne ha! Det der er MYE bedre enn all annen tegneundervisning vi har hatt! Tenk om vi kunne lære litt av det der ...

Student

Wink
 

Recension

5 5 5 5 5

Fantastisk

Jeg kjøpte Tegn med tall på bokmessa etter å ha prøvd det der. Fantastisk morsomt og oppfinnsomt! Det er jo så enkelt! Nå skal jeg kjøpe flere. Dette blir årets julegave fra oss til alle barn!

Nusse

Smile
 

Recension

5 5 5 5 5

Tegn med tall har ingen grenser

Barn er barn, og for de er tegning alltid gøy - uansett om barna kommer fra Norge eller Tanzania. Det var i hvert fall min filosofi da jeg skulle ned og jobbe på et barnehjem i Moshi, Tanzania. Jeg hadde tidligere hatt kjempe suksess med ”Tegn med Tall” kortene i en norsk barnehage, og tenkte det kunne være en like lærerik og morsom aktivitet for barna på Kili Kids Barnehjem. De eldste barna på 5-7år, brukte det som en del av sin undervisning. For de minste barna tegnet vi opp omrisset av figurene på forhånd, og så var det deres oppgave å fargelegge. Kortene ble veldig populære, både hos voksne og barn, som et kreativt innslag i deres pre-school undervisning.

Fanny Nicolaisen

Big smile
 

Recension

5 5 5 5 5

Tegne sjørøverkort!

Storebror (3.5 år) er Sabeltannfan, og blir trukket mot alt som har med sjørøvere å gjøre. Så da han så boksen med tegnekortene, ble han helt betatt! Der var det jo opptill flere sjørøverbilder!
Han og pappaen har allerede testet de ut, og tegnet sjørøverbilde!

Marta Frantzen

Laughing
 
Mine første tegnekort
kr 298,00

Hitta återförsäljare