Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  blogg   Forhandlernytt   SPESIALTILBUD TIL MAMMUT! "Mine første aktivitetskort" til unnskyld-oss-pris!

blogg

SPESIALTILBUD TIL MAMMUT! "Mine første aktivitetskort" til unnskyld-oss-pris!

Seljefløyte lager du best når sevjen stiger og barken slipper.

Vi beklager utsolgt! for Mine første ABC-kort og kompenserer med et spesialtilbud for Mammut til unnskyld-oss-pris!

38 uteaktiviteter på kort

Å ha nok varer på lager av de riktige titlene er ikke bare-bare! Vi er svært lei oss for at vi ikke kan oppfylle alle bestillingene vi mottar på Mine første ABC-kort under Mammutsalget!

Derfor vil vi nå; rett før våronna setter inn, og små og store stikker snutene ut fra sine hytter og hus, kompensere som best vi kan! "Mine første aktivitetskort" inneholder 38 uteaktiviteter som bokhandelkunder med barn rundt seg, kan putte i lomma og ta med ut på tur!

Innhold

1. Barkebåt 2. Blomsterkrans 3. Blomstervev 4. Bærtur 5. Båt med strikkmotor 6. Drage 7. Fiskeruse av flaske 8. Flaskeløype 9. Fuglekasse 10. Gapahuk 11. Hauk og Due 12. Iscurling 13. Kandisere blomsterblader 14. Kart og kompass 15. Knuter : Flaggstikk og Pålestikk 16. Knuter : Kirurgknop og Båtsmannsknop 17. Knuter : Vinkelsnurr og 8-tallssnurr 18. Kongen på haugen 19. Lek i skibakken 20. Mer lek i skibakken 21. Male på stein 22. Pil og bue 23. Pinne- og kongledyr 24. Plukke sopp 25. Reven og høna 26. Seljefløyte 27. Sevjesaft 28. Skattejakt 29. Smykker av skjell 30. Sprettert 31. Stylter 32. Sykkel aktiviteter 33. Taustige og Tarzanslynge 34. Turmat 35. Uro fra ting vi finner i fjæra 36. Vandrestav og knagg 37. Vannkikkert 38. Visp og pølseklype 39. Naturvett 40. Brukerveiledning.

"Mine første aktivitetskort" til unnskyld-oss-pris!

Mine første aktivitetskort er den perfekte gaven til alle som bryr seg om å gjøre uteaktiviteter med barn, så gjør din bestilling i dag!

Bokhandelpris: 59,-

Sluttbrukerpris: 99,- (ord. 298,-)

Gjør din bestilling fra Sentraldistribusjon eller direkte til Inez på telefon 67 80 80 44 eller mail inez@barnebokforlaget.no

Seljefløyte 

Seljefløyte lager du best når sevjen stiger og barken slipper (mai/juni).

Save

Mine første aktivitetskort
kr 298,00

Dataspill mot fantomsmerter

Når noen skader en arm alvorlig, kan det hende legene må fjerne armen. Men noen ganger tror hjernen at armen fortsatt er der. Og at den gjør vondt. Det kalles fantomsmerter. Hva gjør man når det gjør vondt i en arm som ikke finnes? Kanskje det kan hjelpe med dataspill!

Oppdaget mygg i en av verdens dypeste grotter

I en mørk, dyp grotte på tusen meters dyp har forskere oppdaget en helt usannsynlig innbygger: en mygg.

Husk fristen for å søke Nysgjerrigperfondet 1. februar

Dere kan søke om støtte til å gjennomføre et forskningsprosjekt som dere skal sende inn til Nysgjerrigper-konkurransen. Vi støtter både små og større beløp opp til 5000 kroner.