Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  blogg   Artikler   Skap god julestemning med sanger og aktiviteter som hører julen til. Gjør din bestilling i dag!

blogg

Skap god julestemning med sanger og aktiviteter som hører julen til. Gjør din bestilling i dag!

Skap god julestemning med sanger og aktiviteter som hører julen til. Gjør din bestilling i dag!

Nå er den her! Sanger og aktiviteter som hører julen til; SingSang-kortene som du kan forvandle til en annerledes julekalender!

Er du opptatt av å ta vare på og videreføre juletradisjonene? Pakk inn sanger og aktiviteter som hører julen til og du har en annerledes julekalender!

Har du vinnerlykke? Nominer din barnehage, skole eller sfo og delta i trekning på Facebook ...

Sånn bestiller du 

  1. I nettbutikken fava.no
  2. Via ordretelefon:
    67 80 80 44
  3. Via mail til: inez@barnebokforlaget.no
  4. Eller send
    sms JULESANG til 26128 (portofritt tilsendt)

 

"

I min familie er vi vant til pakke-kalender, altså at man har pakket inn en liten ting for hver dag. Som en motvekt til alle sjokolade/leke/tulle-kalenderene fikk min datter i fjor en ny type pakke-kalender av sin bestemor, nemlig SingSang sangkort. Hver eneste dag var det pakket inn et kort med en julesang og en juleaktivitet på baksiden. Med boken fulgte den en link til sangene på internett slik at man kunne ha melodien mens man sang. I tillegg finnes det en app for Iphone, slik at man kan ha alle sangene tilgjengelig på telefonen. Det var en kjempesuksess! Allerede nå har hun begynt å glede seg til sangene. "Pappa, husker du de sangene vi sang før jul?". Med andre ord er dette noe man kan benytte flere år etter hverandre. Som et ekstra pluss lærer man alle de tradisjonelle julesangene, og får ideer til juleaktiviteter.

Pål

"

 

Sanger og aktiviteter som hører julen til
kr 298,00

Dataspill mot fantomsmerter

Når noen skader en arm alvorlig, kan det hende legene må fjerne armen. Men noen ganger tror hjernen at armen fortsatt er der. Og at den gjør vondt. Det kalles fantomsmerter. Hva gjør man når det gjør vondt i en arm som ikke finnes? Kanskje det kan hjelpe med dataspill!

Oppdaget mygg i en av verdens dypeste grotter

I en mørk, dyp grotte på tusen meters dyp har forskere oppdaget en helt usannsynlig innbygger: en mygg.

Husk fristen for å søke Nysgjerrigperfondet 1. februar

Dere kan søke om støtte til å gjennomføre et forskningsprosjekt som dere skal sende inn til Nysgjerrigper-konkurransen. Vi støtter både små og større beløp opp til 5000 kroner.