Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  blogg   Artikler   For deg med barn som yrke: Still med enkle og smarte knep fra mandag!

blogg

For deg med barn som yrke: Still med enkle og smarte knep fra mandag!

For deg med barn som yrke: Still med enkle og smarte knep fra mandag!

Vil du lære nye tegn, eller trenger du argumenter for å lære tegn videre til andre? Vil du utforske en helt ny verden av bokstaver og tall? Meld deg på kurs i dag!

Fredag den 4. og lørdag den 5.november holder to av våre kreative utviklere kurs på Østlandsk lærerstevne. Du kan gå på så mange kurs du rekker, fredag og lørdag, for kr 200,-! Sikre deg plass i dag og vær klar med enkle og smarte knep allerede fra mandag!

(Se videosnutt fra fjorårets kurs på Facebooksidene til Sangkort med tegnstøtte).

Kurs fredag: Lær 160 tegn med 19 kjente barnesanger

Alle bruker tegn i sitt naturlige kroppsspråk, og tegnspråk er en videreutvikling av dette. Sang og musikk er en morsom og motiverende måte å lære seg nye tegn på. Dette kurset passer for deg som ønsker å lære nye tegn, og for deg som trenger argumenter for å lære tegn til andre.

Kari Anna Sandvik er førskolelærer og spesialpedagog med 25 års tegnspråkpraksis. I samarbeid med Barnebokforlaget har hun utviklet Sangkort med tegnstøtte.

Tid: Fredag 04. november 2016 kl. 13:30 – 15:30
Meld deg på her:102 102F Sangkort med tegnstøtte, Kari Anna Sandvik
Sted: L 120
Følg Sangkort med tegnstøtte på Facebook

Kurs lørdag: En leken innføring i bokstavene og tallenes magiske verden

Velkommen til en verden full av lek, rare figurer og humor! Gi muligheten til repetisjon og bygg selvfølelse og mestring. Rekk opp hånden de som liker å ha det gøy! Dette handler ikke om skolering, men å utforske en helt ny verden!

Anne-Lise Borgen er forfatter og illustratør av de populære Min første store ABC dyrebok, Mine Første ABCkort og Mine Første 123kort, Hun er selv oppvokst med lærevansker og brenner for at barn skal kjenne mestring og moro når de blir introdusert for bokstaver og tall.

Tid: Lørdag 5. november 2016 kl. 09:30 – 11:30
Meld deg på her:117 1L En leken innføring i bokstavene og tallenes magiske verden, Anne-Lise Borgen
Sted: P48-S642
Følg Alfabetika på Facebook

Annonse:

Save

Sangkort med tegnstøtte
kr 449,00

Dataspill mot fantomsmerter

Når noen skader en arm alvorlig, kan det hende legene må fjerne armen. Men noen ganger tror hjernen at armen fortsatt er der. Og at den gjør vondt. Det kalles fantomsmerter. Hva gjør man når det gjør vondt i en arm som ikke finnes? Kanskje det kan hjelpe med dataspill!

Oppdaget mygg i en av verdens dypeste grotter

I en mørk, dyp grotte på tusen meters dyp har forskere oppdaget en helt usannsynlig innbygger: en mygg.

Husk fristen for å søke Nysgjerrigperfondet 1. februar

Dere kan søke om støtte til å gjennomføre et forskningsprosjekt som dere skal sende inn til Nysgjerrigper-konkurransen. Vi støtter både små og større beløp opp til 5000 kroner.