Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  blogg   Artikler   For deg med barn som yrke: Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Ledige plasser på lørdagens kurs i uke 44

blogg

For deg med barn som yrke: Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Ledige plasser på lørdagens kurs i uke 44

For deg med barn som yrke: Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Ledige plasser på lørdagens kurs i uke 44

For kr. 200,- kan du gå på så mange kurs du rekker fredag og lørdag.

Har du barn som yrke? Skal du og dine kollegaer på Østlandsk lærerstevne? Ønsker du å gi barna trippel språklæring gjennom bevegelse, syn og hørsel? Meld deg på lørdagens kurs og lær 160 tegn til 19 kjente barnesanger! For kr. 200,- kan du gå på så mange kurs du rekker fredag og lørdag.

Sangkort med tegnstøtte – et praktisk innføringskursfor nybegynnere og viderekommende tegnspråkkyndige

Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Alle bruker tegn i sitt naturlige kroppsspråk, og tegnspråk er en videreutvikling av dette. Sang og musikk er en morsom og motiverende måte å lære seg nye tegn på. Dette kurset passer for deg som ønsker å lære nye tegn, og for deg som trenger argumenter for å lære tegn til andre.

Kari Anna Sandvik er førskolelærer og spesialpedagog med 25 års tegnspråkpraksis. I samarbeid med Barnebokforlaget har hun utviklet Sangkort med tegnstøtte.

Kurskode: 108F
Dag: Fredag, 30.10.2015
Tid: 13:00 - 15:00
Kursholder: Kari Anna Sandvik
Ingen ledige plasser

Kurskode: 48L
Dag: Lørdag, 31.10.2015
Tid: 09:30 -11.30
Kursholder: Kari Anna Sandvik
Meld deg på

For kr. 200,- kan du gå på så mange kurs du rekker fredag og lørdag. All påmelding skjer fra hjemmesiden til Østlandsk Lærerstevne.

 

Kommentarer

Du må være logget inn for å skrive kommentar

Logg inn | Ny bruker

Sangkort med tegnstøtte
kr 449,00

Det vrimler av disse i jorda under deg

Spretthaler finnes over hele verden og kan til og med overleve en svømmetur til Svalbard. Også er de så innmari søte, synes insektprofessor Tone Birkemoe.

På skattejakt med metalldetektor

Brinck (11), Matteus (10) og Eivind (11) har funnet så mange skatter på Grytebakke gård at de har fått lov til å lage sitt eget museum.

Når begynte vi med årstall?

Vi har ikke alltid hatt årstall. Hvordan holdt vi orden på tiden før?