Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  blogg   Artikler   For deg med barn som yrke: Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Ledige plasser på lørdagens kurs i uke 44

blogg

For deg med barn som yrke: Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Ledige plasser på lørdagens kurs i uke 44

For deg med barn som yrke: Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Ledige plasser på lørdagens kurs i uke 44

For kr. 200,- kan du gå på så mange kurs du rekker fredag og lørdag.

Har du barn som yrke? Skal du og dine kollegaer på Østlandsk lærerstevne? Ønsker du å gi barna trippel språklæring gjennom bevegelse, syn og hørsel? Meld deg på lørdagens kurs og lær 160 tegn til 19 kjente barnesanger! For kr. 200,- kan du gå på så mange kurs du rekker fredag og lørdag.

Sangkort med tegnstøtte – et praktisk innføringskursfor nybegynnere og viderekommende tegnspråkkyndige

Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Alle bruker tegn i sitt naturlige kroppsspråk, og tegnspråk er en videreutvikling av dette. Sang og musikk er en morsom og motiverende måte å lære seg nye tegn på. Dette kurset passer for deg som ønsker å lære nye tegn, og for deg som trenger argumenter for å lære tegn til andre.

Kari Anna Sandvik er førskolelærer og spesialpedagog med 25 års tegnspråkpraksis. I samarbeid med Barnebokforlaget har hun utviklet Sangkort med tegnstøtte.

Kurskode: 108F
Dag: Fredag, 30.10.2015
Tid: 13:00 - 15:00
Kursholder: Kari Anna Sandvik
Ingen ledige plasser

Kurskode: 48L
Dag: Lørdag, 31.10.2015
Tid: 09:30 -11.30
Kursholder: Kari Anna Sandvik
Meld deg på

For kr. 200,- kan du gå på så mange kurs du rekker fredag og lørdag. All påmelding skjer fra hjemmesiden til Østlandsk Lærerstevne.

 

Kommentarer

Du må være logget inn for å skrive kommentar

Logg inn | Ny bruker

Sangkort med tegnstøtte
kr 449,00

Dataspill mot fantomsmerter

Når noen skader en arm alvorlig, kan det hende legene må fjerne armen. Men noen ganger tror hjernen at armen fortsatt er der. Og at den gjør vondt. Det kalles fantomsmerter. Hva gjør man når det gjør vondt i en arm som ikke finnes? Kanskje det kan hjelpe med dataspill!

Oppdaget mygg i en av verdens dypeste grotter

I en mørk, dyp grotte på tusen meters dyp har forskere oppdaget en helt usannsynlig innbygger: en mygg.

Husk fristen for å søke Nysgjerrigperfondet 1. februar

Dere kan søke om støtte til å gjennomføre et forskningsprosjekt som dere skal sende inn til Nysgjerrigper-konkurransen. Vi støtter både små og større beløp opp til 5000 kroner.