Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  blogg   Artikler

Artikler

Julegave i siste liten: Gi et gavekort!

Mangler du den siste gaven? Eller vil du rett og slett sikre deg en signert utgave av vinterens nyheter fra Barnebokforlaget? Gjør din forhåndsbestilling i dag da vel! Skriv ut gavekortet, signer og de siste julegavene er i boks.

Julens sångkort är kulturhistoria att hålla i handen

Jag sitter med en box i min hand (och detta med ”hand” är inte oviktigt). Boxen innehåller 24 stadiga papperskort med en välkänd julsång på ena sidan och en bild på den andra.

strandberg_leif_2

Kjøp julegavene på nett

Legg køer, stress, og slitne ben bak deg. Kjøp julegavene på nett!

Vi har fri frakt på ordre over kr. 500,-
Men vær snar, så du får gaven før den skal under treet.

God jul!

Julepynt med julesanger

Nå er det jul igjen og tid for julepynting. Som regel tar jeg frem den samme pynten år etter år. Det er på 2. året vi pynter med julesanger her i heimen.

Den perfekte julegaven til småpirater!

Barn elsker "harde pakker" under juletreet! Om barna i tillegg er utstyrt med en god porsjon eventyrlyst og klare for pirattokt i en av skoleferiene i 2013, er denne gaven fra Zita & Zotpiratene en sikker vinner.

Lag en annerledes julekalender

Lurer du på hva du skal fylle julekalenderen med i år? Hvorfor ikke fylle den med sang og gode opplevelser ... En sikker vinner som dere vil glede dere over og ta frem hver jul!

Kunst er matematikk i praksis

Tenk å tegne en julenisse med tallene 0, 3 og 6! Tegn med Tall er SHUFFLEbook'en som er interaksjonsdesignet for kreative mestringsopplevelser.

Uteaktiviteter i høstferien

En sopptur kan være en hyggelig uteaktivitet i høstferien.
Kul-tur, Mine første aktivitetskort gir dere inspirasjon til å oppleve noe sammen :)

Piratene kommer!

Den tøffeste jenta i norske farvann er pirat og heter Zita Zot!

Gjesteinnlegg fra Jostein L. Mathisen, 15 år

"Det er ikke mye som skal til. Alt som trengs, er å synge sangene noen ganger så ungene lærer illustrasjonene som hører til hver sang, så kan barna velge kort selv."