Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

blogg

Ta med barna på sopptur i helgen

Vi har fått tilsendt nydelige bilder av Maja og mormor på sopptur. Det er ennå sopp der ute - så benytt sjansen til å oppleve noe hyggelig sammen :)

Fargelegg og syngeles Bjørnen sover

Fargelegg og syngeles Bjørnen sover

Britt Haaland har formet "Bjørnen sover" om til en tegning som kan fargelegges.

Vi ønsker at alle barn skal lære å lese. Gjennom å ta i bruk flere sanser vet vi at barna lærer bedre og raskere. Skriv ut "Bjørnen sover," fargelegg og syngeles. Dette er en lavterskel aktivitet som passer for alle barn som skal lære å lese.

Lærer A-B-C med sang

Lærer A-B-C med sang

A-B-C-sangen er fin å syngelese til. Vi oppfordrer; lær den utenatt og syngeles!

"Sangen er vår felles sfære, det å synge er å være!" sa Henrik Ibsen i sin tid. I dag benyttes sang, sangleker og tegneaktiviteter igjen som et lavterskel tilbud til barn og deres omsorgspersoner.

Mine første aktivitetskort
kr 298,00

Led strøm gjennom blyanstrek

Kan blyantstreker på et ark virke som en ledning? Sjekk om du får dioden til å lyse.

Dataspill mot fantomsmerter

Når noen skader en arm alvorlig, kan det hende legene må fjerne armen. Men noen ganger tror hjernen at armen fortsatt er der. Og at den gjør vondt. Det kalles fantomsmerter. Hva gjør man når det gjør vondt i en arm som ikke finnes? Kanskje det kan hjelpe med dataspill!

Oppdaget mygg i en av verdens dypeste grotter

I en mørk, dyp grotte på tusen meters dyp har forskere oppdaget en helt usannsynlig innbygger: en mygg.