Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Nyheter fra eksterne sider

Nyheter fra eksterne sider

RSS import

- Vanskelig å få til et godt samarbeid med barnevernet

Daglig ledere i private barnehager mener mangel på informasjon kan skape utrygghet og avstand til barnevernet.

Vil svarteliste juksemakerne

Private Barnehagers Landsforbund (PBL) krever at myndighetene svartelister aktører som spekulerer i konkurser for å tjene penger på useriøs barnehagedrift.

Vil gi asylbarn rett til barnehageplass

700 asylbarn skal også få plass i barnehagene.

Den lange veien mot likebehandling

I dag godkjennes Stortingets lovvedtak om full likeverdig behandling, av Kongen i statsråd. Men veien frem har vært lang og kronglete. Dette er barnehagenes lange vei til likebehandling, hendelse for hendelse.

Må tilbakebetale en halv million i statsstøtte

I 2006 godkjente Bydel Nordstrand den private barnehagen Trollstua. Nesten tre år senere kommer dødsstøtet fra Fylkesmannen. Eier Inger Johanne Heggdal fortviler.

Minnerike dager i barnehagen

Juni er høysesong for fest og aktiviteter i barnehagen. Les hva Eikenøtta, Tanum og L´Eikestua barnehage har gjort, og se bildene fra festivitasen!

Eiere siktet etter barnehagerazzia

Et ektepar som eier fire barnehager i Oslo er siktet etter at Økokrim gjennomførte razzia på flere ulike adresser for en måneds tid siden.

Gikk barnehagemarsj på 11 kilometer!

For barna i Myrsnipa barnehage har ”Melsheimarsjen” blitt et årlig sommereventyr.

Mister barnehagen etter saksbehandlingsrot

Barnehageeier Inger Johanne Heggdal mener en kommunal saksbehandlingsfeil er skyld i at hun må tilbakebetale en halv million kroner i statsstøtte. Kommunen fraskriver seg alt ansvar.

- Kan komme til å ligne det som skjer på skolen

Et nytt utvalg skal kartlegge hvordan førskolebarn skal få mer kompetanse - uavhengig av om de går i barnehage eller ikke.