Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Forhandlernytt

Forhandlernytt

Gi julegave til barnehagen! Spar kr. 526,-

Snart senker roen seg og et nytt kreativt barnehageår står for tur. Gi barnehagen innhold til det nye året for penger du har igjen på budsjettet for 2013!

50% rabatt på bestselgerne fra Barnebokforlaget

Øk din fortjeneste! Bestill bestselgerne fra Barnebokforlaget i dag og få 50% rabatt via Sentraldistribusjon.

Ring og bestill frieksemplar på tlf 67 80 80 44 og lag en juleutstilling som selger varen

Øk julesalget med enkle grep. Pakk inn sanger og aktiviteter som hører julen til og vær til inspirasjon for dine kunder. Ring for frieksemplar i dag! Tlf.: 67 80 80 44

Julegavekatalog fra Barnebokforlaget – 50% forhandler-rabatt ut året!

Nå setter julesalget inn og din anbefaling har stor påvirkning på hva som havner under julegrana.

Vær snar – 50% rabatt fra SD i august

Skoleklare barn er godt kjent med sangkort fra tiden i barnehagen. Fra utgiveren av de populære SingSang-kortene har det kommet en introduksjon til bokstavenes magiske univers. Bestill i dag og få 50% rabatt på de fantastiske ABC-KORTENE.

Nyhet fra Barnebokforlaget: Edgar møter dyrene i skogen

Edgar er en nysgjerrig liten fyr. Han vandrer rundt i skogen på leting etter dyr. Vet du hvilket dyr som er lur, listig og lett på foten, hvit på halen og sort på poten?

Store nyheter fra Barnebokforlaget

Statsminister Stoltenberg lanserer lese- og skrivegaranti og mammaer pynter kaker som aldri før. Bli med å gjøre det moro å lære bokstaver – og enkelt å pynte kaker. Bestill de to store nyhetene fra Barnabokforlaget.

Bestill i november til 50% rabatt

Bestiller du SingSang "Sanger og aktiviteter som hører julen til" i november får du 50% forhandlerrabatt. Bestill i dag!

Den perfekte sommergave

Husk 50% rabatt på SingSang - siste sjanse i dag!

I mai du skjønne milde får du som forhandler 50% på Mine aller første sangkort og den nye tegneboken med de 20 elskede barnesangene. Anbefal SingSang til alle med barn rundt seg!

Nyhet fra SingSang

Nå kan barna fargelegge de elskede barnesangene. Gjør din bestilling i dag og anbefal videre til dine kunder med barn rundt seg. En herlig gave til under hundrelappen!