Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Forhandlernytt

Forhandlernytt

Har du nok sangkort på lager?

Erfaring viser at sangkort er med der barna er! Vil du være med på oppturen så fortell dine kunder at sangkort passer like bra på sommerferie, i bilen, på bussen, toget, flyet, båten, trilletur, stranden, stellebordet – eller ved legging.

24 julesanger tilgjengelig for din mobiltelefon

Last ned 24 julesanger med tilhørende lydfil, sangtekst og illustrasjon fra SingSang - Sanger og aktiviteter som hører julen til.
Appen laster du ned gratis fra iTunes App Store på din iPhone eller iPod touch.

Snart er julen her! Bestill i dag og sikre deg 50% forhandlerrabatt på Singsang – sanger og aktiviteter som hører julen til

Anbefal dine kunder en annerledes julekalender! Bestiller du før oktober og få 50% forhandler-rabatt.

Synger som aldri før!

Mens folk flest hevder de ikke kan synge, synger de med barn rundt seg som aldri før.

80% rabatt på de populære tegnekortene. Vi tømmer lageret! Gjør et kupp!

Tegn med tall kommer i ny drakt og vi tømmer lageret!

Jimi søker omtale!

Fritt inspirert av sitt store idol, Jimi Hendrix, har illustratør og forfatter Mona Fossdal skapt Jimi ROCKER SKOGEN. En feelgood-bok for de minste, nesten på størrelse med et LP-cover, og med et uttrykk som gir assosiasjoner til den psykedeliske hippiestilen som herjet på 60-/70-tallet.

Vi spurte: Hvem vil du lese "Jimi rocker skogen" for?

Vi spurte leserne våre hvem de vil lese "Jimi rocker skogen" for og svarene hoper seg opp i mailboksen fra leselystne voksne med barn rundt seg, barnehagepedagoger og lærere. Bestill "Jimi rocker skogen" til dine kunder i dag! Årets leseopplevelse fra Barnebokforlaget, bestiller du fra SD.

For ung for Mammut, men stor nok for din barnebokavdeling. Edgar ut til folket! 55% rabatt i februar!

I disse dager benytter foreldre anledningen til å handle rimelige bøker til egne og andres barn på Mammut-salg. Supert for leselystne og ekstra gledelig for alle bøker som melder om mørke kasser på tørre lagere. Men Mammut-salget er også en glimrende anledning til å by på fersk barnelitteratur til landets litteraturelskere! Det mener nå i hvert fall han Edgar og spanderer 55% rabatt ut februar ved bestilling via Sentraldistribusjon.

Din anbefaling betyr mer enn du tror

De fleste kjøpsbeslutninger gjøres på impuls! Derfor er en god vareplassering og din anbefaling så viktig for økt salg. Hvor vil du plassere Mine første ABC-KORT for å påvirke dine kunders kjøpsbeslutninger?