Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler   Sølv til Edgar!

BLOGG

Sølv til Edgar!

Sølv til Edgar!

Edgar møter dyrene i skogen kom på en hederlig 2. plass da barnebokkritikk.no sine lesere stemte frem sin beste leseopplevelse i 2013!

På pallen i Årets leseopplevelse 2013

  1. Hulder av Tonje Tornes
  2. Edgar møter dyrene i skogen av Jannicken Lampe (Bli venn med Edgar på facebook)
  3. Odinsbarn av Siri Petterse

Alle barn fortjener å bli kjent med Edgar, så bestill i dag!

Din pris 218,-

Oppnå 12,5 % rabatt ved å fylle inn rabattkoden: edgar

Hvorfor 12,5% 

12,5% er den høyeste rabatten vi kan gi på en bok første utgivelsesår. Dette er fastsatt i "bokavtalen". Bokavtalen regulerer forholdet mellom bokhandlere og forlag. Les avtalen på nettsidene til Bokandlerforeningen

 

 

Kommentarer

Du må være logget inn for å skrive kommentar

Logg inn | Ny bruker

Edgar møter dyrene i skogen
kr 249,00

Kattens historie: Pus temde seg sjølv

To katteartar har gitt opphav til tamkatten vi kjenner i dag. Forskarar har funne ut at huskatten knapt har forandra seg etter at han kom innfor dørene våre.

Hvorfor er stemmen min så fremmed på lydopptak?

Hvis du har hørt din egen stemme på et lydopptak, har du sikkert reagert på hvor fremmed den høres ut. Mange hater lyden av sin egen stemme og synes at den er både høy og skingrende. Men vi hører jo vår egen stemme hver gang vi snakker. Hvorfor høres den så annerledes ut?

Fy skamme seg, bisken!

Store, triste øyne, halen mellom beina og krum rygg – alle kjenner uttrykket en hund får når noen skjenner på den. Dette uttrykket forteller oss at den skammer seg over noe den har gjort galt. Men er det virkelig slik?