Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler   Sånn sikrer du deg godbitene på Mammutsalget!

BLOGG

Sånn sikrer du deg godbitene på Mammutsalget!

Sånn sikrer du deg godbitene på Mammutsalget!

Mammutsalget er landets største boksalg med over 800 bøker med opptil 80 % rabatt!

Sikre deg godbitene på Mammutsalget

Er det noe som har brent seg inn i den norske folkesjela så er det Mammutsalget! Tradisjonen går mer enn 130 år tilbake og 75 % av oss kjenner Mammuten! Årets Mammutsalg er fra mandag den 6. til lørdag den 18. mars. Sikre deg godbitene!

1. Vær tidlig ute

Selv om du finner over 800 bøker i Mammutkatalogen, kan utvalget variere fra bokhandel til bokhandel. Det er ikke sikkert bokhandelen vet hvilke titler du ønsker deg. Så, vær tidlig ute!

2. Forhåndsbestill hos din lokale bokhandel

Mellom 380 og 500 bokhandler deltar på Mammutsalget. Vi oppfordrer deg til å støtte din lokale bokhandel! Oppgi katalognummeret (det som står foran tittelen) ved bestilling.

3. Du kan forhåndsbestille fra 20. februar

Her ser du Barnebokforlagets titler i årets Mammutsalg:

535 Kreative aktiviteter for fire årstider

821 Balder spion og fippskjeggkjæresten

743 Mine første ABC-kort

 

 

 

 

Kattens historie: Pus temde seg sjølv

To katteartar har gitt opphav til tamkatten vi kjenner i dag. Forskarar har funne ut at huskatten knapt har forandra seg etter at han kom innfor dørene våre.

Hvorfor er stemmen min så fremmed på lydopptak?

Hvis du har hørt din egen stemme på et lydopptak, har du sikkert reagert på hvor fremmed den høres ut. Mange hater lyden av sin egen stemme og synes at den er både høy og skingrende. Men vi hører jo vår egen stemme hver gang vi snakker. Hvorfor høres den så annerledes ut?

Fy skamme seg, bisken!

Store, triste øyne, halen mellom beina og krum rygg – alle kjenner uttrykket en hund får når noen skjenner på den. Dette uttrykket forteller oss at den skammer seg over noe den har gjort galt. Men er det virkelig slik?