Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler   Sånn sikrer du deg godbitene på Mammutsalget!

BLOGG

Sånn sikrer du deg godbitene på Mammutsalget!

Sånn sikrer du deg godbitene på Mammutsalget!

Mammutsalget er landets største boksalg med over 800 bøker med opptil 80 % rabatt!

Sikre deg godbitene på Mammutsalget

Er det noe som har brent seg inn i den norske folkesjela så er det Mammutsalget! Tradisjonen går mer enn 130 år tilbake og 75 % av oss kjenner Mammuten! Årets Mammutsalg er fra mandag den 6. til lørdag den 18. mars. Sikre deg godbitene!

1. Vær tidlig ute

Selv om du finner over 800 bøker i Mammutkatalogen, kan utvalget variere fra bokhandel til bokhandel. Det er ikke sikkert bokhandelen vet hvilke titler du ønsker deg. Så, vær tidlig ute!

2. Forhåndsbestill hos din lokale bokhandel

Mellom 380 og 500 bokhandler deltar på Mammutsalget. Vi oppfordrer deg til å støtte din lokale bokhandel! Oppgi katalognummeret (det som står foran tittelen) ved bestilling.

3. Du kan forhåndsbestille fra 20. februar

Her ser du Barnebokforlagets titler i årets Mammutsalg:

535 Kreative aktiviteter for fire årstider

821 Balder spion og fippskjeggkjæresten

743 Mine første ABC-kort

 

 

 

 

Da ingen voksne passet på

I gamle dager var det vanlig at små barn lekte utendørs alene. Det førte til mye moro, men også mange farlige situasjoner.

Får hakkespetter hjernerystelse?

Snakk om å kline huet i veggen!

Hvorfor smiler vi?

Smiling er egentlig bare grimaser. Vi trekker muskler i og rundt munnen til siden og oppover. Noen ganger gjør vi det med vilje, andre ganger klarer vi ikke la være, men hvorfor gjør vi det?