Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler   Menneske eller romvesen? Se etter glidelås i nakken!

BLOGG

Menneske eller romvesen? Se etter glidelås i nakken!

Menneske eller romvesen? Se etter glidelås i nakken!

Overrask med lesestund og glidelås i nakken denne sommeren! Bestill Menneskedraktfabrikken og få med tre tatoveringer på kjøpet!

Årlig kommer det 500 romvesener til Norge

Hvert år kommer det 500 romvesener til Norge. De flyr med romskip fra proppfulle planeter, hvor det ikke lenger er plass til å bo. Det er ikke rart om du ikke legger merke til dem. De tar nemlig på seg spesialsydde menneskedrakter før de går fritt omkring.

Denne hemmeligheten har vært godt bevart i over 20 år! Så i Norge kan det være hele 10 000 romvesener iblant oss! Bare kongen og arbeiderne i Menneskedraktfabrikken vet om det. I boken om Menneskedraktfabrikken finner du historien om da alt nesten går galt, men det stoler vi på at du holder tett om!

"

Muligens en av de gøyeste illustrerte bøker jeg har sett på lenge!

Anita Årrestad Thomas

"

Se opp for romvesener i sommer!

Det er ikke så enkelt å skille mennesker fra romvesener. Men nå verserer ryktene om at glidelås i nakken er et sikkert tegn på at vedkommende er et romvesen. Bestill Menneskedraktfabrikken i dag og sikre dere god underholdning for hele familien i sommer. De midlertidige tatoveringene som følger med boken gir dere en gyllen anledning til å leke med. God sommer!

"

Min sønn på 11 satt med store øyne og slukte den, selv om han er langt inni ungdomslitteratur for lenge siden. Menneskedraktfabrikken favner alle. En hinsides deilig og kreativ fantasi av forfatter, sånn at jeg vurderer fly til Oslo for å sjekke henne for glidelås i nakken!

Anita Årrestad Thomas

"
mdf_sommer_tatovering

Ser du en glidelås i nakken kan du være sikker på at det er et romvesen.

 

Save

Menneskedraktfabrikken
kr 298,00

Da ingen voksne passet på

I gamle dager var det vanlig at små barn lekte utendørs alene. Det førte til mye moro, men også mange farlige situasjoner.

Får hakkespetter hjernerystelse?

Snakk om å kline huet i veggen!

Hvorfor smiler vi?

Smiling er egentlig bare grimaser. Vi trekker muskler i og rundt munnen til siden og oppover. Noen ganger gjør vi det med vilje, andre ganger klarer vi ikke la være, men hvorfor gjør vi det?