Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler   Kom bli med! Nye sangkort i handelen nå! Ny teknologi gjør det enda enklere og morsommere å lære sangene!

BLOGG

Kom bli med! Nye sangkort i handelen nå! Ny teknologi gjør det enda enklere og morsommere å lære sangene!

Kom bli med! Nye sangkort i handelen nå! Ny teknologi gjør det enda enklere og morsommere å lære sangene!

Oppdag sangkort! Med enkle grep kan du fange barnets oppmerksomhet og holde på den – enten du vil skape en hyggestund, stimulere språket eller bidra til sang- og musikkglede. Med disse sangkort-nyhetene kan du velge mellom flere varianter som er nøye tilpasset deg og ditt barns behov.

NYHET! MUSIKK FRA LIVETS BEGYNNELSE – 20 MUSIKK-AKTIVITETER

"Musikk fra livets begynnelse" en flott gave til alle med barn rundt seg! Her finner du 20 kort i størrelsen A5, vakkert illustrert av Inger Lise Belsvik. Hvert kort har sangtekst og beskrivelse av sangleker dere kan gjøre sammen. Kan du ikke sangen? Fortvil ikke, for aldri har det vært enklere å lære melodi og sangtekst. QR-koden, øverst i venstre hjørne, leder deg til sangen. Last ned en QR-leser til din mobil, scan og lytt!

Sangkortene er utviklet i samarbeid med Musikk fra livets begynnelse, organisasjonen som arbeider for å fremme det musikalske samværet mellom voksen og barn. I bunnen ligger musikkpedagogens kunnskap om hvordan materialet kan stimulere barnets musikalske og generelle utvikling.

"

QR-koden er genial. Flere sanger er ukjente for mange, men enkle å lære!

Kursdeltager

"

Mer informasjon om "Musikk fra livets begynnelse", innholdsfortegnelse og for å gjøre din bestilling

 

NYHET! NELLY & HAMZA – KOM BLI MED!

Nelly & Hamza er kjent som en bokserie for begrepsinnlæring og språkutvikling i barnehagen. Nå kan du også la barnet oppdage språket med Nelly & Hamza sangkort!

"

En morsom aktivitet vi alle kan gjennomføre i samlingsstunden. Til glede for alle barn!

Nelly & Hamza bokomtale. Tidsskrift for barnehagefolk

"

 

 

 

 

 

 

I de 20 helt nye barnesangene finner dere tegninger og tekster som barnet vil kjenne seg igjen i – samtidig som dere åpner for nye erfaringer med former, farger, tall, følelser og munnmotorikk.

Morsomt med ny teknologi

QR-kodene på hvert sangkort gjør at det er enkelt å lære seg både sang og melodi. Last ned en QR-leser til din smart-telefon eller nettbrett. Scan og lytt!

Mer informasjon om Nelly & Hamza, innholdsfortegnelse og for å gjøre din bestilling

"

Det er genialt, at sangboken er laget som enkle kort, da barna kun konsentrerer seg om sangen de har i hånden, det øker barnets fokus.

Annette Kock, Samuelsgaarden vuggestue

"

Flere sang- og musikkkort

SingSang – mine aller første sangkort

SingSang – mine første sangkort

SingSang – mine andre sangkort

SingSang – sangkort med tegnstøtte

Lyd og fryd – i musikkens verden (Ikke QR-koder på denne tittelen.)

 

SHUFFLEbook 

Shuffle er engelsk for å stokke eller å blande kort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Du må være logget inn for å skrive kommentar

Logg inn | Ny bruker

Musikk fra livets begynnelse: 20 musikkaktiviteter
kr 348,00

Da ingen voksne passet på

I gamle dager var det vanlig at små barn lekte utendørs alene. Det førte til mye moro, men også mange farlige situasjoner.

Får hakkespetter hjernerystelse?

Snakk om å kline huet i veggen!

Hvorfor smiler vi?

Smiling er egentlig bare grimaser. Vi trekker muskler i og rundt munnen til siden og oppover. Noen ganger gjør vi det med vilje, andre ganger klarer vi ikke la være, men hvorfor gjør vi det?