Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  blogg   Artikler   Hvorfor er SingSang en fin presang?

blogg

Hvorfor er SingSang en fin presang?

Hvorfor er SingSang en fin presang?

Vi spurte hvorfor SingSang er en fin presang til barn? Svarene som strømmer inn smelter hjertene våre ...

Da vi stilte spørsmålet på SingSang sine Facebooksider, var det for å få et innblikk i hvordan verden der ute ser på sangkortene. Reklametekster skrevet bak et skrivebort kan hvem som helst kreere, uten at det nødvendigvis gjenspeiler den opplevde virkelighet.

"

Reklametekster skrevet bak et skrivebord kan hvem som helst kreere, uten at det nødvendigvis gjenspeiler den opplevde virkelighet.

"

Svarene smelter hjertene våre

SingSang er laget etter inspirasjon fra landets barnehager, så vi vet jo at det virker i møte med barn. Men at det skulle strømme inn med gode grunner hadde vi ikke drømt om. Spørsmålet ble stilt på tirsdag den 28. november kl 12:08 - så tok vi lunchpause. Da vi kom tilbake, gode og mette, hadde 30 fornøyde SingSangere kommentert i løpet av en halvtime! Her ser du førstemann ut:

Og meldingene strømmet inn ...

... som perler på en snor:

Både hjemme, i barnehagen ...

... og i skolen.

Del gjerne din kommentar om hvorfor du synes SingSang er en fin presang. Svar før fredag den 2.desember kl 14:00, da trekker vi tre heldige vinnere som får hver sin valgfrie tittel fra SingSang.

"

Etter denne øvelsen har vi lært at SingSang ikke bare er en fin presang til barn, men også til barnehage, skole og alle med barn rundt seg.

"

SingSang finner du der du kjøper dine bøker, i utvalgte spesialforretninger eller du kan bestille her. Etter denne øvelsen har vi lært at SingSang ikke bare er en fin presang til barn, men også til barnehage, skole og alle med barn rundt seg.

Fortsatt godt sangarbeid!

Save

Sanger og aktiviteter som hører julen til
kr 298,00

Se påfugledderkoppen danse for livet

Påfugledderkopp-hunnen er kresen når hun søker kjæreste. Er ikke danseferdighetene eller utseendet bra nok, eter hun ham!

Gullfisken gjer vatn til sprit

Gullfisken og den nære slektningen karussen kan gjere vatnet dei svømmer i, til alkohol. Det viser seg at ved å ha litt alkohol i kroppen, klarer dei å overleve her oppe i det kalde nord.

178 prosjekter med i Nysgjerrigper-konkurransen 2018

Over 2600 elever har sendt inn forskningsrapport. Nå skal juryen lese alle rapportene og kåre vinnere.