Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler   Hvorfor er SingSang en fin presang?

BLOGG

Hvorfor er SingSang en fin presang?

Hvorfor er SingSang en fin presang?

Vi spurte hvorfor SingSang er en fin presang til barn? Svarene som strømmer inn smelter hjertene våre ...

Da vi stilte spørsmålet på SingSang sine Facebooksider, var det for å få et innblikk i hvordan verden der ute ser på sangkortene. Reklametekster skrevet bak et skrivebort kan hvem som helst kreere, uten at det nødvendigvis gjenspeiler den opplevde virkelighet.

"

Reklametekster skrevet bak et skrivebord kan hvem som helst kreere, uten at det nødvendigvis gjenspeiler den opplevde virkelighet.

"

Svarene smelter hjertene våre

SingSang er laget etter inspirasjon fra landets barnehager, så vi vet jo at det virker i møte med barn. Men at det skulle strømme inn med gode grunner hadde vi ikke drømt om. Spørsmålet ble stilt på tirsdag den 28. november kl 12:08 - så tok vi lunchpause. Da vi kom tilbake, gode og mette, hadde 30 fornøyde SingSangere kommentert i løpet av en halvtime! Her ser du førstemann ut:

Og meldingene strømmet inn ...

... som perler på en snor:

Både hjemme, i barnehagen ...

... og i skolen.

Del gjerne din kommentar om hvorfor du synes SingSang er en fin presang. Svar før fredag den 2.desember kl 14:00, da trekker vi tre heldige vinnere som får hver sin valgfrie tittel fra SingSang.

"

Etter denne øvelsen har vi lært at SingSang ikke bare er en fin presang til barn, men også til barnehage, skole og alle med barn rundt seg.

"

SingSang finner du der du kjøper dine bøker, i utvalgte spesialforretninger eller du kan bestille her. Etter denne øvelsen har vi lært at SingSang ikke bare er en fin presang til barn, men også til barnehage, skole og alle med barn rundt seg.

Fortsatt godt sangarbeid!

Save

Sanger og aktiviteter som hører julen til
kr 298,00

Kattens historie: Pus temde seg sjølv

To katteartar har gitt opphav til tamkatten vi kjenner i dag. Forskarar har funne ut at huskatten knapt har forandra seg etter at han kom innfor dørene våre.

Hvorfor er stemmen min så fremmed på lydopptak?

Hvis du har hørt din egen stemme på et lydopptak, har du sikkert reagert på hvor fremmed den høres ut. Mange hater lyden av sin egen stemme og synes at den er både høy og skingrende. Men vi hører jo vår egen stemme hver gang vi snakker. Hvorfor høres den så annerledes ut?

Fy skamme seg, bisken!

Store, triste øyne, halen mellom beina og krum rygg – alle kjenner uttrykket en hund får når noen skjenner på den. Dette uttrykket forteller oss at den skammer seg over noe den har gjort galt. Men er det virkelig slik?