Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler   Gjør noe kreativt hver dag! Trekk et kort og bli inspirert!

BLOGG

Gjør noe kreativt hver dag! Trekk et kort og bli inspirert!

Gjør noe kreativt hver dag! Trekk et kort og bli inspirert!

Hvor hyggelig er det ikke å lage noe sammen? Sånn helt nedpå, med enkle grep og materialer du har for hånden! I Kreative Aktiviteter for fire årstider finner du inspirasjonen du trenger for å komme i gang.

Trekk et kort

Kreative Aktiviteter for fire årstider passer for alle med barn rundt seg, enten man er på tomanshånd eller flere sammen. Har du barn som yrke, kan du bruke aktivitetskortene i forberedelsene sammen med dine kollegaer:
Gjennomgå aktivitetene og fordel dem ettersom dere planlegger årstidene. Aktivitetene krever minimalt med innkjøp av materialer; noe har du nok allerede i skapet og mye kan dere sanke inn fra naturen og omgivelsene. Når tiden er inne til å gjøre aktivitetene er alt tilrettelagt for å være kreative sammen.

Siden det er høst har vi tatt frem den burgunderrøde kasetten med høstkort. Her finner vi 20 aktiviteter som passer for høstsesongen. Det frister å spille på halloween; med spøkelser og hekser som tema. Husker du vi lagde spøkelser med hendene som mal?, denne gangen byr vi på serviettspøkelser.
Tips! Lag to stasjoner og la barna trekke; én med tegneaktivitet og én med serviettspøkelser. Så kan dere bytte på ...

Dette trenger dere:

  • Vattkuler
  • Tusj
  • Hvite servietter
  • Lim
  • Blomsterpinner eller tråd til oppheng

Slik gjør dere:

  1. Påfør lim på vattkulen.
  2. Brett ut servietten og lim fast kulen på midten.
  3. Klem servietten rundt kulen.
  4. Tegn på ansikt.
  5. Fest en tråd i toppen til oppheng, eller stikk en blomsterpinne i vattkulen og sett spøkelset i en blomsterpotte.

Tips: La barna spille "dukketeater" med serviettspøkelsene.

Enda en tegneaktivitet som passer til årstiden: Tegn spøkelser med tallene; 0, 3 og 6

Annonse:

Takk for at du støtter driften vår ved å kjøpe utgivelser fra Barnebokforlaget. På den måten kan vi utvikle nye idéer og by på smakebiter som de over.

Fortsatt kreativ dag!

Save

Kreative aktiviteter for fire årstider
kr 648,00

Kattens historie: Pus temde seg sjølv

To katteartar har gitt opphav til tamkatten vi kjenner i dag. Forskarar har funne ut at huskatten knapt har forandra seg etter at han kom innfor dørene våre.

Hvorfor er stemmen min så fremmed på lydopptak?

Hvis du har hørt din egen stemme på et lydopptak, har du sikkert reagert på hvor fremmed den høres ut. Mange hater lyden av sin egen stemme og synes at den er både høy og skingrende. Men vi hører jo vår egen stemme hver gang vi snakker. Hvorfor høres den så annerledes ut?

Fy skamme seg, bisken!

Store, triste øyne, halen mellom beina og krum rygg – alle kjenner uttrykket en hund får når noen skjenner på den. Dette uttrykket forteller oss at den skammer seg over noe den har gjort galt. Men er det virkelig slik?