Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler   For deg med barn som yrke: Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Ledige plasser på lørdagens kurs i uke 44

BLOGG

For deg med barn som yrke: Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Ledige plasser på lørdagens kurs i uke 44

For deg med barn som yrke: Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Ledige plasser på lørdagens kurs i uke 44

For kr. 200,- kan du gå på så mange kurs du rekker fredag og lørdag.

Har du barn som yrke? Skal du og dine kollegaer på Østlandsk lærerstevne? Ønsker du å gi barna trippel språklæring gjennom bevegelse, syn og hørsel? Meld deg på lørdagens kurs og lær 160 tegn til 19 kjente barnesanger! For kr. 200,- kan du gå på så mange kurs du rekker fredag og lørdag.

Sangkort med tegnstøtte – et praktisk innføringskursfor nybegynnere og viderekommende tegnspråkkyndige

Lær 160 tegn til 19 kjente sanger! Alle bruker tegn i sitt naturlige kroppsspråk, og tegnspråk er en videreutvikling av dette. Sang og musikk er en morsom og motiverende måte å lære seg nye tegn på. Dette kurset passer for deg som ønsker å lære nye tegn, og for deg som trenger argumenter for å lære tegn til andre.

Kari Anna Sandvik er førskolelærer og spesialpedagog med 25 års tegnspråkpraksis. I samarbeid med Barnebokforlaget har hun utviklet Sangkort med tegnstøtte.

Kurskode: 108F
Dag: Fredag, 30.10.2015
Tid: 13:00 - 15:00
Kursholder: Kari Anna Sandvik
Ingen ledige plasser

Kurskode: 48L
Dag: Lørdag, 31.10.2015
Tid: 09:30 -11.30
Kursholder: Kari Anna Sandvik
Meld deg på

For kr. 200,- kan du gå på så mange kurs du rekker fredag og lørdag. All påmelding skjer fra hjemmesiden til Østlandsk Lærerstevne.

 

Kommentarer

Du må være logget inn for å skrive kommentar

Logg inn | Ny bruker

Sangkort med tegnstøtte
kr 449,00

Flaggermus trenger venninner

Flaggermus med venninner klarer seg bedre enn de som bare holder sammen med familien sin.

Forskningskampanjen 2018: Forsk på egen og andres skolemat

I Forskningskampanjen hjelper elever forskere med å samle inn og registrere data som ellers ville vært vanskelig å skaffe. Til høsten skal vi forske på skolemat. Blir dere med?

Test din temperatursans

Hvorfor kan badevannet føles kaldere i stekende solskinn, enn om du bader på kvelden eller i regnvær? Det har med temperatursansen å gjøre.