Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler   Derfor elsker barna SingSang

BLOGG

Derfor elsker barna SingSang

Derfor elsker barna SingSang

Det får en til å tenke; det er ikke bare sangkortene barnet elsker, men hyggestundene de skaper, sammen!

Mange går med et ønske om å føre videre de kjente og kjære barnesangene, men husker bare noen få. Tradisjonelle sangbøker gjør nytten, men er ikke akkurat noe leketøy for barnet. Se de tre enkle grunnene til at barna elsker SingSang!

Tre enkle grunner til at barna elsker SingSang

SingSang; du finner dem hos din lokale bokhandel, i utvalgte nisjeforretninger, leketøysbutikker, via web og mobil. Sangkortene som alle barna elsker og som blir anbefalt varmt mellom foreldre, helse-/omsorgsarbeidere og pedagoger.

Det begynte i forrige årtusen. Barnehageansatte lagde sine hjemmelagde sangkort; med tegning på den ene siden og sangteksten på den andre. Sangkortene ble spredt ut på gulvet i barnehagenes "samlingsstund". Etter tur trakk barna sangkort; gjettet, sang og lekte sammen. En mamma i barselpermisjon plukket opp idéen og resten av historien er som hentet ut fra eventyrene. Sangkort til halve kongeriket!

Med ny teknologi og tilpasninger til barn og voksne med spesielle behov treffer SingSang stadig flere bankende hjerter.

Her er de tre enkle grunnene til at barna elsker SingSang:

(Artikkelen fortsetter under bildet ...)

1) Enkle å leke med

Sangkortene kommer i en hendig kasett; så det er bare å åpne opp, trekke et kort og synge en sang! Hvert sangkort har en tegning av sangen på den ene siden og sangteksten på den andre. Når du viser tegningen til barnet er det utrolig hvor raskt det kjenner igjen sangen. Selv nyter du godt av heltestatusen som følger med det å kunne "alle" barnesangene og de morsomme sanglekene (ikke fortell at du kikker på teksten ;).

Er melodien ukjent er det bare å ta frem din smarttelefon og scanne QR-koden som er trykket i venstre hjørne av hvert sangkort. Plutselig kommer nye sanger inn på repertoaret, noe som er ekstra stas for både liten og stor.

(Artikkelen fortsetter under bildet ...)

2) Gode å holde i

Sidene i en tradisjonell sangbok er tynne, limt fast i ryggen og skarpe. Sangkortene er løse, akkurat passe tykke til at barnet ikke skjærer seg på dem, og med myke, avrundede hjørner. Resultatet er at barnet selv griper etter dem fra tidlig alder. La deg ikke overraske om det blir en snakkis i barselgruppen den dagen barnet selv holder sitt aller første sangkort. Hendige sangkort blir selvfølgelig med på tur og sånn har det seg at alle kjenner til dem!

(Artikkelen fortsetter under bildet ...)

3) Vakre å se på

En eske med SingSang-kort er som et lite kunstgalleri. Og det er klart; for et nysgjerrig barnesinn er det alltid noe spennende og nytt å forholde seg til i bilder. Tenk deg at du ikke kjenner til skriftspråket, at du ikke kan lese denne teksten: Vil du se nøyere og mer inngående på bildene?

Ja, du vil nok det. Og spesielt om den du elsker høyest på jord synger og leker med deg hver gang sangkortene er fremme. Det får en til å tenke; det er ikke bare sangkortene barnet elsker, men hyggestundene de skaper, sammen!

"

Utrolig hvor mye mer fascinerende en sang kan bli når man har noe illustrert å se på i tillegg, og nye sanger har kommet inn på repertoaret her i hjemmet. SingSang kan virkelig anbefales da dette er fint både for nyfødt og treåringen.

Stine Lervik - mitt lille hjørne

"

En annerledes sangbok

Du har nå fått de tre enkle grunnene til at barna elsker SingSang! Så, er du på utkikk etter en annerledes sangbok til de minste som er:

1) Enkel å leke med

2) Gode å holde i

3) Vakre å se på

og som skaper hyggestunder dere har glede av sammen: Kjøp SingSang, her er et produkt som holder hva det lover!

"

Kjøp SingSang, her er et produkt som holder hva det lover!

Toril Sperre, Barnehagen - Tidsskrift for barnehagefolk

"

 

Save

Mine aller første sangkort
kr 229,00

Mammatre tar seg av ungane sine

Forskarar har funne ut at dei store trea hjelper ungane sine med å vekse opp.

Da ingen voksne passet på

I gamle dager var det vanlig at små barn lekte utendørs alene. Det førte til mye moro, men også mange farlige situasjoner.

Får hakkespetter hjernerystelse?

Snakk om å kline huet i veggen!