Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

BLOGG

Jesper Juul anbefaler SHUFFLEbook

Jesper Juul anbefaler SHUFFLEbook

Skandinavias ledende familieterapeut anbefaler SHUFFLEbook. Foto: Vanja Vucovic

Den anerkjente familieterapeuten og forfatteren, Jesper Juul, anbefaler SHUFFLEbook fordi de er til begge hendene, til hjertet, til hjernen, øynene, til beina, magen, fantasien, til fellesskapet, til foreldre - og bare til å leke med!

Barnehage + Bibliotek = Sant

Barnehage + Bibliotek = Sant

Litteraturuka i Drammen inviterer barnehagene til det lokale biblioteket.

Drammen skal være et godt sted å vokse opp og Litteraturuka i Drammen inviterer barnehagene til det lokale biblioteket. Her får de en introduksjon til musikkens verden med musiker Espen Stenhammer fra Lyd & Fryd.

Lyd og fryd i barnehagene

Lyd og fryd i barnehagene

Espen legger opp til en høy grad av interaksjon med barna. - De er selv med på å utforme musikktimene, sier Espen Stenhammer fra Lyd & Fryd.

Vi vet at sang er barnets første språk og at innføring i grunnleggende ferdigheter i rytme og toneskala er bra for barns utvikling. Likevel trenger de fleste av oss motivasjon og kanskje litt press for å komme i gang. Espen Stenhammer, og hans instruktører i Lyd & Fryd, tilbyr nå barnehagene viktig starthjelp inn til musikkens verden.

Mine første aktivitetskort
kr 298,00

Jenter er søte, og gutter er sterke. Eller?

I dag kan gutter og jenter i mange land velge å være akkurat slik de vil. Likevel lærer barn over hele verden at jenter skal være snille og søte, mens gutter skal være sterke og tøffe.

Har dyr personlighet?

Noen hunder er snille, mens andre er sinte. Men betyr det at de har personlighet, slik vi mennesker har?

Flaggermus trenger venninner

Flaggermus med venninner klarer seg bedre enn de som bare holder sammen med familien sin.