Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler

Artikler

Vinn valgfri SHUFFLEbook i julekalenderen

Det er mange som lager julekalender av SHUFFLEbook, enten det er aktiviteter eller sanger som pakkes inn. Men du kan også oppleve en digital julekalender med sanger som hører julen til på SingSang sin facebookside.

24 sanger som hører julen til blir kunstutstilling på julemarked

Julemarkedet i Sandvika vil denne julen smykkes med kunstutstilling av 24 sanger som hører julen til. Smykk deg med en kunstnerisk julekalender du også! Vi feirer med rabattert pris til deg som vil lage julekalender på tampen.

Alle barn er født kunstnere

Når barnet begynner i barnehagen er det et kreativt vesen - når det som voksen går ut av skolen, har undervisningen tatt livet av all kreativitet.

Lag en annerledes julekalender

Lurer du på hva du skal fylle julekalenderen med i år? Hvorfor ikke fylle den med sang og gode opplevelser ...
En sikker vinner som dere vil glede dere over og ta frem hver jul!

Kunst er matematikk i praksis

Tenk å tegne en julenisse med tallene 0, 3 og 6! Tegn med Tall er SHUFFLEbook'en som er interaksjonsdesignet for kreative mestringsopplevelser.

Julegavene som gir uforglemmelige hyggestunder med barna

Det barn trenger aller mest er mengder med kjærlighet og tid med venner og familie. Sats på "uforglemmelige hyggestunder" denne julen.

Viderefør juletradisjonene

Tiden frem mot jul er dyrebar for liten og stor. Det er mye å forberede og mange opplever julestria som mer plagsom enn trivelig. Med "Sanger og aktiviteter som hører julen til" kan du legge
lista litt lavere og på samme tid videreføre juletradisjonene.

Tegn med tall til Halloween

På utkikk etter enkle, lærerike og samtidig morsomme aktiviteter til Halloween? Skriv ut gratis kopier her :)

Velg ut 10 sanger og vær med i trekningen om valgfri SHUFFLEbook fra Barnebokforlaget

Barnepedagogen Kari Anna Sandvik fra Alven kom med følgende melding til Barnebokforlaget: Jeg ønsker meg SingSang-kort med tegn, til bruk for de som trenger NMT (norsk med tegnstøtte). Tar dere utfordringen?

Tegn en sang

Fargelegg "Gå i skogen," syng og tegn bokstavene.