Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BLOGG   Artikler

Artikler

Endelig er den her!

Nå finner du til sammen 80 tradisjonsrike og nyere barnesanger i den komplette SingSang-trilogien.

Skriv ut timeplan

Har du oversikten over barnas ukentlige planer? Denne timeplanen kan du fylle ut på din datamaskin, gjøre endringer på og skrive ut så mange ganger du ønsker.

Tar i bruk sang i leseopplæringen

I disse dager starter våre forventningsfulle små på skolen – og de skal alle lære å lese. Ved å bruke kjente sanger i leseopplæringen, kan du bidra til lesemestring og -glede :)

Plukk bær og lag en sunn smoothie

Nå er tiden moden for å plukke bær. Spring ut og nyt naturens gaver, lag en deilig smoothie og følg bærene fra jord til bord :)

Båt med strikkmotor

Sommer, sol og båt med strikkmotor ...

Lag en fiskeruse av en halvannenliters plastflaske

Det vi sier og det vi gjør er inspirerende og motiverende for lek. Så også hva gjelder gjenbruk. Hva med å gjenbruke en halvannenliters plastflaske og gjøre den om til en enkel fiskeruse - som virker!

Lag kandiserte nyperoseblader

Nå springer nyperosene ut - spring ut dere også! Å kandisere nyperoseblader er morsomt, enkelt og lærerikt på en gang. Også så godt det blir :)

Syng med BabyBaby

Vitusapotek tilbyr nå alle gravide og nybakte foreldre en flott gave. BabyBaby er fylt med mange gode kvalitetsprodukter fra kjente leverandører, pluss nyttig informasjon det er verdt å ta med seg i den nye tilværelsen.

Registrer deg på www.babybaby.no og hent ut gaven i ditt nærmeste Vitusapotek.

Bind deg en blomsterkrans

Å lage en fin blomsterkrans er slett ikke vanskelig. Aktivitet nummer 2 i SHUFFLEbooken med Kul-tur, Mine første aktivitetskort, gir deg oppskriften på hvordan du går frem.

 

Syng med barna

Barn og voksne i barnehagen synger mye. Hver dag synger de, flere ganger om dagen faktisk. I samlingsstunden, før spisetid, i leken og helt spontant – i en ”hvilken-som-helst-situasjon”. Hvorfor synger de så mye?