Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BESTILL   SingSang   Mine andre sangkort

SingSang

Mine andre sangkort

Left
ABC sangen
Buggi-buggi
Er du veldig glad og vet det
Gubben og gamla
Historien om de tre små fisk
Hurra for deg som fyller ditt år
Hvis du ser en krokodille
Høyt i et tre ei kråke
I en skog en stue lå
Jeg gikk en tur på stien
Jeg har ei gammel tante
Jeg vil bygge meg en gård
Jungelsangen
Kamelen Klara
Kråkevisa
Lille bukken bruse
Mors Lille Ole
Ola i Gudbrandsdalen
Per Olsen hadde en bondegård
Puff den lille dragen
Pulverheksa Abelone
Pål sine høner
Ruffens sang
Sang om våren
Ti små indianere
Trøllgubben Lurvelegg
Tyven, tyven skal du hete
Under den hvite bro
Ute på bryggekanten
Åkken Bom
Right

SingSang – Mine andre sangkort, er oppfølgeren til Mine første sangkort.

Utvalget i Mine andre sangkort er en kombinasjon av tradisjonsrike og nye barnesanger. SingSang viderefører sangskattene på en ny måte; vakkert, enkelt, morsomt og brukervennlig. Passer for alle med barn rundt seg – trekk et kort og syng en sang!

(Kjenner du ikke melodien? Scroll deg ned for lydfiler. Lytt eller last ned.)

Syng med barna

Barn og voksne i barnehagen synger mye. Hver dag synger de, flere ganger om dagen faktisk. I samlingsstunden, før spisetid, i leken og helt spontant – i en ”hvilken-som-helst-situasjon”. Hvorfor synger de så mye?

Mer informasjon om produktet

Kategori: Shufflebook, Hard Cover
Språk: Norsk
Trykk: Resirkulerbar kartong. Trykket med vegetabilske farger.
Opphav: Utgitt med rettigheter, ellers for det meste ukjent
Illustrasjoner: Britt Haaland
Antall kort: 30
Antall sider: 60 sider. 30 bilde- og 30 tekstsider
Forlag: Barnebokforlaget AS
Offisiell webside: singsang.com
Facebook: facebook.com/SHUFFLEbook.singsang
ISBN: 9788292776223
Str.: 10x15 cm

Kommentarer

Du må være logget inn for å skrive kommentar

Logg inn | Ny bruker

Anmeldelse

5 5 5 5 5

Finfint

Har flere sangbøker som jeg kan bruke, men ofte når jeg synger for minsten passer det liksom ikke å sitte med ei svær bok på fanget. Er jo umulig å få en unge på nesten 7 mnd til å ligge stille og bli søvnig med en bok innen en fingerviddes avstand. Og så er jo papir bare det aller mest interessante om dagene og... Har ikke lyst til å få rivd istykker alt som er heller. Tusen takk til SingSangkortene! De kan minsten gripe selv og han ser på tegningene - mens jeg synger fra teksten på baksiden.

Fornøyd mamma

Big smile
 

Kommentar

 

Superdupert

Dere mååååå bare lage lydfiler for disse og! Det er noen sanger som er ukjente for meg som feks. Det var en gang en drage, Pulverheksa Abelone, Det tusler og det tasler, Hvis du ser en krokodille, ABC ... Dere må bare lage lydfiler! Mine barnehagebarn må bare få lære de der!

Mors lille Ole

Big smile
 

Anmeldelse

5 5 5 5 5

Midt i blinken

Mange nye sanger vi ikke kunne fra før av. Noen kjente barna igjen fra barnehagen. Trøllgubben Lurvelegg har vi voksne lært oss her i familien. Trodde det var vi som skulle synge for barna, men plutselig ble det omvendt gitt!

Mamma til to

Laughing
 

Anmeldelse

5 5 5 5 5

Fabelaktig

Geniale sangkort med kjente klassikere!
At jeg ikke kjøpte disse før! For en genial måte å inkludere sang i en hektisk hverdag på! Her er mange sanger jeg hadde glemt at jeg kunne: "ti små indianere", "Under den hvite bro", "Historien om de tre små fisk" osv. Jeg har kortene stående bortgjemt, og hver gang jeg trenger å få toåringen min med på noe hun egentlig ikke vil (drikke tran, pusse tenner, sitte stille i bilstol etc.) tar jeg med et par, tre sangkort og lar henne velge hvilken vi skal synge. Slik blir tran, tannpuss etc. noe hun gleder seg til! Bruker ti kort om gangen og så bytter jeg etter et par uker. Helt utrolig hvor mange sanger de små kan lære seg! Tegningene på front er morsomme og detaljrike og det tar ikke mange gangene før hun kjenner de igjen og får favoritter. En fabelaktig idé som anbefales alle med små barn!

Oslomor

Smile
 
Mine andre sangkort
kr 298,00

Finn forhandler

Anmeldelser i media

6

Morsomme kort til sang, spill og lek

"SingSang kan brukes som vanlig sangbok, eller man kan legge dem utover. Hvilken sang skjuler seg bak tegningen? Barna kan velge kort på rundgang, og kortet som blir valgt synges i fellesskap. Dette er morsomt og spennende, samtidig som det gir god sosial trening. Å synge sammen skaper samhold, styrker hukommelsen og beriker språket."

FORELDRE & BARN /

6

Så enkelt og greit

"Veronica Zimmer har hatt en god idé og Berit Akses enkle, og lett gjenkjennelige tegninger har båret den fram. Jeg vil absolutt anbefale SingSang for foreldre, barnehager og institusjoner. Morsomt og helt sikkert veldig pedagogisk riktig i samlingsstunden såvel som i hjemmet."

Anne Schäffer / Numer - Kvartalstidsskrift for tegning, illustrasjon og bokkunst, Tegneforbundet

6

Et spennende hjelpemiddel

"Vår konklusjon etter å ha brukt kortene i ca. to uker er klar; det gjelder både barn og personale; Kjøp SingSang, her er et produkt som holder hva det lover!"

Toril Sperre / Barnehagen - Tidsskrift for barnehagefolk