Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BESTILL   Alfabetika   Mine første ABC sangkort

Alfabetika

Mine første ABC sangkort

Left
A
B
C
Right

Gi barnet gode hyggestunder med denne nye sangleken fra Alfabetika

Den nye oppfinnelsen fra skaperen av Alfabetika vil gjøre det enkelt for alle med barn rundt seg å introdusere bokstaver. Ved å bruke flere sanser tar barnet til seg bokstavene på en underholdende måte.

Hvert kort har en bokstav og et tegn på den ene siden, og et sangvers på den andre. Konseptet er enkelt og kjent fra de populære SingSang-kortene. Det er bare å trekke et kort, se på bokstaven, forme tegnet og synge sangen.

"

Å forme tegn med hendene gir bokstavlæringen en ny dimensjon. Sangleken er noe alle kan være med på og ordene er både hverdagslige og utfordrende. Her møter vi på buser, atsjo, fis og fjerter. Ord som barna kjenner igjen og som gjør læringen morsom. Sangleken byr også på nye ord barnet blir kjent med gjennom bilder, og som er med på å berike språket fra tidlig alder. Mestringen som ligger i å synge hver bokstav med tegn er episk. Jeg vil anbefale Mine første ABC-sangkort til alle med barn rundt seg.

Kursdeltaker

"

Bokstavene i "Mine første ABC sangkort" blir sunget til melodien av "Min hatt".

 

A B D
A, det er for ape
og ape er for a
Atsjo, and og anker
Begynner og på a
B, det er for bjørnen
og bjørnen er for b
Buser, bil og blomster
begynner og på b
D, det er for due
og due er for d
Dame, do og drage
begynner og på d

Kommentarer

Du må være logget inn for å skrive kommentar

Logg inn | Ny bruker

Mine første ABC sangkort
kr 298,00

Finn forhandler