Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  BESTILL   Lyd & Fryd   I musikkens verden

Lyd & Fryd

I musikkens verden

Left
01 Helnote
01 Helnote
02 Halvnote
02 Halvnote
03 Fjerdel
03 Fjerdel
Right

Lyd & Fryd passer for alle som vil gi barn en lavterskel introduksjon til musikkens verden.

Espen Stenhammer, trommis i Di Derre, gir deg grunnleggende musikkopplæring på en helt ny måte. Musikkortene har gode beskrivelser og enkle aktiviteter som gir en trygg introduksjon til musikkens verden.

I samspill lærer vi om musikk, noter og rytmer gjennom enkle og lekne aktiviteter. De morsomme illustrasjonene inspirerer til sang, lek og samspill på flere nivåer.

 

 

Lyd og fryd i Hosle Barnehage

Hosle Barnehage har arbeidet målrettet med fagområdene i Rammeplanen og hvordan de kan bli en god arena for barna. Jeg fikk lov til å delta i en musikktime med Lyd & Fryd :)

More information about the product

Kategori: SHUFFLEbook, Hard Cover
Antall kort: 40
Antall sider: 80
Trykk: Resirkulerbar kartong. Trykket med farger av soya
Illustrasjoner: Monia Nilsen
Språk: Norsk
Offisiell webside: www.lydogfryd.no
Forlag: Barnebokforlaget, Children's House AS
Produktansvarlig: Inez Nærup
ISBN: 978-82-92776-07-0
Str.: 10 x 15 cm

Comments

You need to be logged in to create comments

Login | Sign up

Review

5 5 5 5 5

Supert

Vi bruker kortene i Lyd- og Frydgrupper med barn i førskolealder. Kortene er supre for både voksne og barn. For meg er det enklere å forberede timene og for barna blir det hele spennende og underholdende på en gang. Å trekke et kort og gjøre aktiviteten som står bak er bare kjempeartig. Også snakker vi masse om de fine tegningene av noter og de morsomme barna som går igjen på kortene. Topp score fra meg!

Elin

Smile
 

Review

5 5 5 5 5

Fra a-magasinet

Dette er så lavterskel og bra. Jeg bruker Lyd og fryd i samlingsstunden og hjemme sammen med egne barn. I tillegg vil jeg dele med dere noe jeg klippet ut fra A-magasinet for en stund siden. Klippet henger på vårt kjøleskap til daglig påminnelse ...

"Barn som føres tidlig inn i musikkens verden, lærer seg tidlig å lese står det skrevet i siste utgave av Psykology of Music. Ifølge forskere fra LongIsland University, USA, hjelper det på leseferdighetene for barn i småskolen å få innføring i grunnleggende ferdigheter i rytme og toneskala. Andre studier har funnet lignende sammenhenger mellom musikalske ferdigheter og evner innen matematikk og naturfag."

Jeg tror alle kan gi sine barn gode musikkerfaringer, selv om man selv ikke er musikkutdannet.

Tor

Wink
 

Review

5 5 5 5 5

Skryt om musikkskolen

Hei jeg vil benytte anledningen til å skryte litt av Lyd og Fryd initiativet og konseptet. Min datter hadde aldri holdt en gitar, etter første semester spilte hun godt hørbart og greit flere melodier. Jeg er svært imponert og hun er nå oppslukt av å mestre dette bedre og bedere for hver dag. Musikalsk har hun utviklet ferdigheter med å lytte, tolke og har økt konsentrasjon på musikk og generelt i andre sammenhenger f eks skolearbeid. Fra å spille bare hip hop har hun til og med søkt seg tilbake til rock eller pop fra 60 tallet frem til i dag. Hvor mange barn i dag kjenner f.eks The Doors, Marvin Gaey, Jefferson Starship, Neil Young,Steven Stills og Joni Mitchell. Dette er fantastisk morro, hele huset rocker og familien gjennopplever ungdomstid i takt med dagens musikk. Takk til alle dere som gjør dette tilgjengelig for våre barn.

Trond, Stolt pappa

Smile
 
I musikkens verden
£ 298.00

Find reseller