Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

nyheter

Lag en fiskeruse av en halvannenliters plastflaske

Fiskeruse av flaske

Fiskeruse av flaske er god gjenbruk og en veldig morsom syssel på stranden i sommer.

Det vi sier og det vi gjør er inspirerende og motiverende for lek. Så også hva gjelder gjenbruk. Hva med å gjenbruke en halvannenliters plastflaske og gjøre den om til en enkel fiskeruse - som virker!

Lag kandiserte nyperoseblader

Lag kandiserte nyperoseblader

Nå springer nyperosebladene ut - spring ut dere også!

Nå springer nyperosene ut - spring ut dere også! Å kandisere nyperoseblader er morsomt, enkelt og lærerikt på en gang. Også så godt det blir :)

Syng med BabyBaby

Vitusapotek tilbyr nå alle gravide og nybakte foreldre en flott gave. BabyBaby er fylt med mange gode kvalitetsprodukter fra kjente leverandører, pluss nyttig informasjon det er verdt å ta med seg i den nye tilværelsen.

Registrer deg på www.babybaby.no og hent ut gaven i ditt nærmeste Vitusapotek.

Mine første aktivitetskort
298,00 €

Svart, svartere, svartest

Forskere har klart å lage et materiale som er det aller svarteste verden har sett. Eller, sett og sett, fru Blom. Dette stoffet er faktisk så svart at det fremstår som usynlig!

Husk med nesen

Det har lenge vært kjent at dufter kan kalle på minner man for lengst tror man har glemt. Men hvorfor henger hukommelse og lukt så tett sammen?

Sterke gutter og yndige jenter

Oslo skolemuseum tar skoleelever over hundre år tilbake i tid – til et klasserom i 1910.