Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

nyheter

Skriv ut timeplan

Skriv ut timeplan

Sånn fyller du ut timeplan på din datamaskin. Vi gir deg oppskriften, steg-for-steg :)

Har du oversikten over barnas ukentlige planer? Denne timeplanen kan du fylle ut på din datamaskin, gjøre endringer på og skrive ut så mange ganger du ønsker.

Tar i bruk sang i leseopplæringen

Tar i bruk sang i leseopplæringen

Syngelesing gjør hverdagen enklere og læringen morsommere for morgendagens lesere.

I disse dager starter våre forventningsfulle små på skolen – og de skal alle lære å lese. Ved å bruke kjente sanger i leseopplæringen, kan du bidra til lesemestring og -glede :)

Plukk bær og lag en sunn smoothie

Plukk bær og lag en sunn smoothie

Nå er blåbærene her og den hjemmelagede smoothien smaker ekstra godt med selvplukkede bær

Nå er tiden moden for å plukke bær. Spring ut og nyt naturens gaver, lag en deilig smoothie og følg bærene fra jord til bord :)

Mine andre sangkort
229,00 €

Solceller som klistremerker

Forskeren Xiaolin Zheng har lagd solceller som er tynnere enn plastfolie. Solcelleklistremerkene er miljøvennlige og kan brukes overalt.

Lynrask havkjempe

Seglfisken er ein racer under vatn. Han kan symje i 110 kilometer i timen, viser nye videoopptak frå Københavns universitet. Så lynrask fart har forskarar aldri sett før hos ein fisk.

Vikingenes sudoku

Runer er skrifttegn som ble brukt i Norden og på De britiske øyene i vikingtiden. Runer ble risset på steiner, våpen, smykker og pinner. Mange av runetekstene er vanskelige å tyde fordi de er skrevet i kode. Forskerne har lurt på hvorfor det var så vanlig å skrive slik. For det var vel meningen at folk skulle forstå hva som stod skrevet?