Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

nyheter

Vinn valgfri SHUFFLEbook i julekalenderen

Det er mange som lager julekalender av SHUFFLEbook, enten det er aktiviteter eller sanger som pakkes inn. Men du kan også oppleve en digital julekalender med sanger som hører julen til på SingSang sin facebookside.

24 sanger som hører julen til blir kunstutstilling på julemarked

Julemarkedet i Sandvika vil denne julen smykkes med kunstutstilling av 24 sanger som hører julen til. Smykk deg med en kunstnerisk julekalender du også! Vi feirer med rabattert pris til deg som vil lage julekalender på tampen.

Alle barn er født kunstnere

Alle barn er født kunstnere

Picasso sa at “alle barn er født kunstnere.” Men hvordan bevare barns kreativitet?

Når barnet begynner i barnehagen er det et kreativt vesen - når det som voksen går ut av skolen, har undervisningen tatt livet av all kreativitet.

Sanger og aktiviteter som hører julen til
229,00 €

Babybæsj kan lage sunn mat

Forskere vil lage salamipølse med bakterier fra babybæsj.

Hva sier katten?

Tenk deg å kunne forstå kattespråket. Å vite hva kjæledyret ditt sier når det mjauer. Det er mulig! Vi har møtt en mann som faktisk kan kattespråket.

Nyheter spesielt for lærere

Vil du få melding når vi har noe nytt å melde til deg som er lærer? Få varsel om viktige frister, når en ny Lesekrok er tilgjengelig eller når vi åpner påmelding til lærerkonferansen - blant annet.