Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

nyheter

Vinn ett eksemplar av Tegn med Tall. Frist for å delta: I dag kl 24:00

Vær med i trekningen av ett eksemplar med Tegn med Tall. Alt du trenger å gjøre er å delta i konkurransen vår på facebook.

Velkommen til lesestund i Eldorado Bokhandel

Edgar er en nysgjerrig liten fyr. Han vandrer rundt i skogen på leting etter dyr. Kom og se hvilket dyr som er lur, listig og lett på foten, hvit på halen og sort på poten!

Oppnå rammeplanens mål med morsom bokstavlek

Oppnå rammeplanens mål med morsom bokstavlek

G for Grave og Gravemaskin

Rammeplanen for barnehagens innhold er spekket med gode intensjoner. Med enkle grep kan dere oppnå flere av målene i rammeplanen. A, B, C så lett som bare D

Mine første tegnekort
298,00 €

Likar ikkje jugl likevel

Du har sikkert høyrt det: Skjorer elskar alt som er blankt. Så snart dei får sjansen, stel dei smykke og sølv og slikt som skin. Men er dei svarte og kvite fuglane verkeleg så glade i glitter og gull som vi trur, eller er det berre tomme rykte?

Plantenes hemmelige liv

Planter sanser ting på flere måter, og kan både bevege seg og drive krigføring mot fiender og rivaler. Nå har forskerne funnet ut at planter kan høre vibrasjonene fra insekter som gnafser på dem.

Nytt blad med vikingtema

Den ferske utgaven av Nysgjerrigper forteller om ny forskning på våre gamle forfedre. I bladet kan du blant annet lese om forskere som tror de har funnet kongsgården til Harald Hårfagre og forskning på vikingenes smykker og gullskatter.