Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

blogg

Skriv ut og mal eller fargelegg ditt eget Sankta Lucia julekort

Den 13. desember er det Lucia-fest. Mange barnehager og skoler inviterer famile og søsken på frokostbesøk denne dagen. Lussekatter er bakt, Luciasangen blir sunget og kanskje blir også eventyret om den skjønne jomfruen fortalt?

Marie Wexelsens 100-års minnemarkering 7. desember kl 12:00

Den 7. desember er det 100 år siden Marie Wexelsens bortgang. Barnebokforlaget markerer den helt spesielle og, for de fleste, ukjente damen ved å synge "Jeg er så glad hver julekveld" utenfor luke nummer 7 (ARK Bokhandel) i gågaten i Sandvika. Vi ønsker lokale helter velkommen – liten som stor – og oppfordrer deg til å gjøre det samme, der du er :)

Vinn valgfri SHUFFLEbook i julekalenderen

Det er mange som lager julekalender av SHUFFLEbook, enten det er aktiviteter eller sanger som pakkes inn. Men du kan også oppleve en digital julekalender med sanger som hører julen til på SingSang sin facebookside.

Sanger og aktiviteter som hører julen til
229,00 €

Nytt blad!

Les om iskald havforskning, forskning på venner, nordmenns handlevaner for 200 år siden - og edderkopper som er ego om natta.

Gjenstandene som forteller historien

Visst er Norges historie full av spennende begivenheter. Her oppsummerer vi Norges historie gjennom ting – gjenstander som er funnet rundt omkring i Norge. Kanskje i en steinrøys, i en grav eller bortgjemt i en krok på et støvete loft.

Forskning på hvitveis og knekkebrød fikk gull!

Juryen har talt! Haukås skole og Tokke skule har begge tatt gull i Årets Nysgjerrigper 2016.