Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

blogg

Jakten på det ultimate nyttårsforsett

Jakten på det ultimate nyttårsforsett

Lykkelig er den som trener på et treningssenter, men hjelp – jeg vil ikke!

Nytt år er lik nye forsetter, ønskene som er kjent for ikke å vare så lenge som man egentlig har ment. Jeg har brukt den første uken av januar til å undre over kravene vi stiller til oss selv når vi går inn i et nytt år. Du kan si jeg er på leting etter det ultimate, all inclusive, Thee [i:] Nyttårsforsett! Det enkle ønsket som omfatter alt! Intet mindre ...

Julegaver til Fattighuset

Julegaver til Fattighuset

På Fattighuset tar de i mot gaver og deler ut til de som har lite å rutte med eller kanskje ikke har råd til å kjøpe gaver i det hele tatt.

De frivillige på Fattighuset i Oslo deler hvert år ut julegaver til dem som trenger det aller mest. 200 barn får denne julen en hard pakke med hver sin SHUFFLEbook fra Barnebokforlaget.

Pynt med julesanger denne jula

Nå er det jul igjen og klart for julepynting. Som regel tar jeg frem den samme pynten år etter år, men siden jeg er så heldig å fråtse i julesangkort og inspirasjonsrike bloggere så skal vi se om ikke det blir pyntet med julesanger denne jula :)

SingSang-trilogien
574,00 €

Ananas bit

Nei, det er ikkje skrivefeil. Samtidig som du et ananas, prøver ananasen å ete deg!

Mars-robot får norsk hjelp

Roboten Mars 2020 er oppkalla etter staden han skal til og året han skal reise ut for å utforske planeten Mars. Eit av dei viktigaste verktøya til roboten blir laga i Noreg.

Edderkopper som kan seile

Ja da. Alle vet at edderkopper kan løpe rundt i taket – opp ned. Men visste du at de også kan seile på vannet som skip?