Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

blogg

Marie Wexelsens 100-års minnemarkering 7. desember kl 12:00

Den 7. desember er det 100 år siden Marie Wexelsens bortgang. Barnebokforlaget markerer den helt spesielle og, for de fleste, ukjente damen ved å synge "Jeg er så glad hver julekveld" utenfor luke nummer 7 (ARK Bokhandel) i gågaten i Sandvika. Vi ønsker lokale helter velkommen – liten som stor – og oppfordrer deg til å gjøre det samme, der du er :)

Vinn valgfri SHUFFLEbook i julekalenderen

Det er mange som lager julekalender av SHUFFLEbook, enten det er aktiviteter eller sanger som pakkes inn. Men du kan også oppleve en digital julekalender med sanger som hører julen til på SingSang sin facebookside.

24 sanger som hører julen til blir kunstutstilling på julemarked

Julemarkedet i Sandvika vil denne julen smykkes med kunstutstilling av 24 sanger som hører julen til. Smykk deg med en kunstnerisk julekalender du også! Vi feirer med rabattert pris til deg som vil lage julekalender på tampen.

Sanger og aktiviteter som hører julen til
229,00 €

Visste du at ...?

Her er fem fakta du kan fortelle videre til en venn.

Disse er i Nysgjerrigper-finalen!

Forskningen til over 3100 elever er vurdert, og 19 prosjekter er plukket ut til å delta i den nasjonale finalen i Årets Nysgjerrigper.

Kvelarslangar kveler ikkje

Kven grøssar vel ikkje berre ved tanken på ein tigerpyton eller ein anakonda? Vågale forskarar har gjort grufulle nye oppdagingar om kvelarslangane.