Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

blogg

Eventyret om Sankta Lucia

Eventyret om Sankta Lucia

Vi gir deg eventyret om Sankta Lucia

Få vet hvem Sankta Lucia var og hvorfor vi feirer henne hvert år den 13. desember. Her får du eventyret om livet hennes.

Skriv ut og mal eller fargelegg ditt eget Sankta Lucia julekort

Den 13. desember er det Lucia-fest. Mange barnehager og skoler inviterer famile og søsken på frokostbesøk denne dagen. Lussekatter er bakt, Luciasangen blir sunget og kanskje blir også eventyret om den skjønne jomfruen fortalt?

Marie Wexelsens 100-års minnemarkering 7. desember kl 12:00

Den 7. desember er det 100 år siden Marie Wexelsens bortgang. Barnebokforlaget markerer den helt spesielle og, for de fleste, ukjente damen ved å synge "Jeg er så glad hver julekveld" utenfor luke nummer 7 (ARK Bokhandel) i gågaten i Sandvika. Vi ønsker lokale helter velkommen – liten som stor – og oppfordrer deg til å gjøre det samme, der du er :)

Sanger og aktiviteter som hører julen til
229,00 €

Korleis har havet det?

I tre veker har 24 forskarar segla rundt i Arktis for å finne ut korleis havet har det no.

Bidronningen lager egen vaksine

Bier over hele verden dør. Men nå har forskere oppdaget at biene kan lage vaksiner. Kanskje vi kan hjelpe dem med å lage vaksiner mot flere sykdommer?

Dyret som ikke er helt seg selv

Bjørnedyret kan overleve nesten alt. Kanskje er det fordi det har fått arvestoff fra andre arter?