Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

blogg

Gjesteinnlegg fra Jostein L. Mathisen, 15 år

"Det er ikke mye som skal til. Alt som trengs, er å synge sangene noen ganger så ungene lærer illustrasjonene som hører til hver sang, så kan barna velge kort selv."

Vi feirer Norges mest kreative miljø med presangpris på Mine aller første sangkort og tegnebok

Stadig flere voksne med barn rundt seg er opptatt av at presanger til barn skal være noe mer enn bare en "dings" som samler støv i lekekassen.

Fra likestilling til likeverd med Mammabloggerne

Er "Mammabloggerne" kyniske pengemaskiner som blogger på bekostning av barna eller er de verdens mest utappede ressurs?

Mine første aktivitetskort
298,00 €

Hjelp humlene - lag eit bol

Naturens hjelparar – humlene – er i fare. Det blir færre og færre av dei. Men du og eg kan hjelpe. Vi kan gi humlene både mat og husrom.

2500 nysgjerrige barn konkurrerer

1.-7. klassinger fra hele landet kjemper om pallplassering og opptil 30 000 kroner i Nysgjerrigper-konkurransen. De regionale juryene skal nå plukke ut sine favoritter og sende til en landsfinale.

Møt en meteorolog

– Jeg var veldig glad i å spille fotball da jeg var yngre. Så det var egentlig fotballproff jeg ville bli, avslører Anders Doksæter Sivle. Anders ble ikke fotballproff. Han ble meteorolog og forsker nå på været ved Meterologisk institutt.