Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.

blogg

Vinnere av Fargeleggingsbøker

Tusen takk til alle som har likt og delt artikkelen Legg farge på de elskede barnesangene

Dere er fantastiske!

Legg farge på de elskede barnesangene

Alle kjenner vi sangen om bjørnen som sover. Og flere med meg har vel latt seg skremme, løpt skrikende og lite målrettet rundt i rommet, med hendene i været av redsel og på på jakt etter gjemmesteder, når bjørnen brått våkner og farer opp for å ta deg! Nå kan dere ikke bare synge eller leke Bjørnen sover, men også fargelegge den – med de nye tegnebøkene fra SingSang.

Februar klare, kommer med skare!

Februar klare, kommer med skare!

Eksempel på lavterskel aktivitetskalender laget for hjemmebruk, men den burde fungere like vel for alle med barn rundt seg.

Jeg må innrømme at det er vanskelig å slå av TV'en, klappe sammen datoren, komme seg opp av sofaen, legge vekk mobiltelefonen og faktisk gjøre. Hva blir neste trekk?

Lag dine aller første sangkort
79,00 €

Forskere vil temme superkritisk vann

Langt nede i jorda finnes varme som kan brukes på jordoverflaten. Nå leter forskerne etter måter å hente opp denne energien. Klarer de det, har de løst en kjempenøtt.

Trodde du vi visste alt om månen?

Denne uka har forskere kommet med to nyheter om månen: Den kan være eldre enn vi trodde og vi har fått en ny hypotese om hvordan månen oppstod.

Delfiner samarbeider under vann

Delfiner er flinke til å samarbeide. Kanskje bruker de også et språk?