Du benytter en eldre versjon av Internet Explorer. For optimal brukeropplevelse anbefaler vi deg å oppgradere til en nyere versjon eller bytte nettleser.
  butikk   Fantastisk litteratur   Menneskedraktfabrikken

Fantastisk litteratur

Menneskedraktfabrikken

Plakat_640

Menneskedraktfabrikken er en Science Fiction-novelle for barn fra vår tid!

Finnes det romvesener i Norge?

Hvert år kommer det 500 romvesener til Norge. De flyr med romskip fra proppfulle planeter, hvor det ikke lenger er plass til å bo. Det er ikke rart om du ikke legger merke til dem. De tar nemlig på seg spesialsydde menneskedrakter før de går fritt omkring. Derfor ser de akkurat ut som deg og meg, og kan leve et normalt liv uten å bli oppdaget.

Hemmeligheten har vært godt bevart i over tjue år. Bare kongen og arbeiderne i Menneskedrakt-fabrikken vet om det. Og slik må det fortsette å være, for hvis nyheten lekker ut til vanlige folk vil det føre til nasjonal panikk. Som igjen kan føre til at deler av befolkningen dør av skrekk. For det er ikke sikkert at hjertene våre tåler å oppdage at naboen, læreren eller bestevennen i virkeligheten er et forkledd romvesen …

Så, når jeg velger å fortelle deg denne historien, om da alt nesten går galt, stoler jeg på at du holder tett. Ellers kan det ende mye verre enn det gjør her.

 

More information about the product

Kategori: Bok, Hard Cover
Språk: Norsk
Trykk: PrintZone
Forfatter: Frøydis Benestad Hansen Hogvar
Illustrasjoner: Benny-Andrè Olsen
Antall sider: 66
Forlag: Barnebokforlaget
Redaktør: Torunn Bjørklund, V. Zimmer
ISBN: 978-82-92776-38-4
Str.: 30x30

Comments

You need to be logged in to create comments

Login | Sign up

Menneskedraktfabrikken
£ 298.00

Find reseller